2006

Ensimmäinen Red Bull Paper Wings -maailmanfinaali

KORKEAMMALLE, NOPEAMMIN, PIDEMMÄLLE

Red Bull Paper Wings on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa paperiarkki, ideoita täynnä oleva pää ja käsivarsista löytyvä jerkku voivat saada urheiluhistorian lehdet havisemaan. Kaudella 2005–2006 järjestettiin yhteensä 260 karsintakilpailua, joihin osallistui yli 10 000 kilpailijaa 50 eri maasta, ja kaikkien tavoitteena oli liidellä maailmanfinaaliin. Voittajia kruunattiin seuraavissa kategorioissa: Pisin lentoaika, Pisin matka ja Hienoimmat temput.

Käy Red Bull Paper Wingsin nettisivuilla

RED BULL TOURBUS

Red Bull -kiertuebussi on vanha kunnon Mercedes-merkkinen turistibussi, johon on asennettu uusi moottori. Muuten bussin alkuperäinen tyyli on säilynyt ennallaan, hienovaraisella brändäyksellä maustettuna. Tarkoituksena oli rakentaa yöpymiseen soveltuva bussi, jonka katolla on esiintymislava. Saksan Red Bull yhdisti tämän toimivan työkalun osaksi musiikkiskeneä luomalla vuosittaisen kiertueohjelman monille nouseville bändeille ja tapahtumille. Myös tunnetut bändit ovat käyttäneet bussia levyjulkkareiden ja mediasessioiden pitopaikkana.

Käy Red Bull Tourbusin nettisivuilla

Moonlanding

Moonlanding suhtautuu humoristisella otteella merkittävään historialliseen tapahtumaan. Se pyöri suurella menestyksellä 24 maassa Venäjältä USA:han.

RED BULL NASCAR

Red Bull Racing NASCAR-tallin perustaminen
Katso kaikki vuodet