2007

RED BULL SOUNDCLASHISSÄ KAKSI ARTISTIA TAISTELEE TOISIAAN VASTAAN VASTAKKAISILLA LAVOILLA – SOITTAMALLA SAMALLE YLEISÖLLE.

Red Bull Soundclash on genrejen ja musiikillisten konventioiden rajoja rikkova kilpailu, joka pakkaa samaan show'hun kaksi toisiaan vastaan kilpailevaa bändiä. Red Bull Soundclash on huumorihenkinen, musiikillinen kaksintaistelu, joka käydään "stereona", ja joka pistää yleisön koville. Kumpikin bändi vetää omaa show'taan ja yleisön tajuntaan tulvii kahden erilaisen musiikkityylin ja genren soundeja.

Käy Red Bull Soundclashin nettisivuilla

FC RED BULL SALZBURG VOITTAA ITÄVALLAN MESTARUUDEN

Red Bull Salzburg tuo mestaruuden Salzburgiin. Kausi 2006–2007 oli Salzburgin kaikkien aikojen paras jalkapallovuosi. Mestarijoukkue keräsi ennätykselliset 75 pistettä.

EC RED BULL SALZBURG VOITTAA ITÄVALLAN MESTARUUDEN

Red Bulls -jääkiekkojoukkue pelasi loistavan kauden kahdeksan joukkueen sarjassa häviten vain yhden 28 kotiottelustaan ja pelaten erinomaisesti myös pudotuspeleissä. Välierissä (paras viidestä) Red Bulls pudotti Vienna Capitalsin suoraan kolmella perättäisellä voitolla ja eteni finaalisarjaan Villachin VSV:tä vastaan. Finaaleissa Salzburg hävisi vain yhden pelin ja vei Itävallan mestaruuden nimiinsä otteluvoitoin 4–1.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records on kaukonäköinen levy-yhtiö, joka käyttää edistyksellisiä markkinointi-, jakelu- ja suhdetoimintatapoja. Red Bull Recordsin artistit ovat vaikutusvaltaisia populaarikulttuurin edistäjiä. Levy-yhtiön kautta Red Bull -perheeseen on saatu valikoitu joukko muusikoita / bändejä, joita voidaan kasvattaa uniikilla tavalla.

TERVETULOA LOS ANGELESIN RED BULL -STUDIOON.

Tämä on maailmanluokan levytysstudio, joka on luotu tukemaan muusikkoja ja tarjoamaan ainutlaatuisen äänityskokemuksen huipputason tuotantovälineillä tasokkaassa ja miellyttävässä ympäristössä.

Käy Red Bull Studion nettisivuilla

RED BULL AIR RACE RIOSSA

Air Race -tapahtumaa houkutteli paikan päälle ennätykselliset miljoona katsojaa. Se oli sekä Air Race -kilpailusarjan että Brasilian urheiluhistorian suurin yleisömenestys.

Katso kaikki vuodet