2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

12. kerran järjestetty Red Bull Music Academy vihki käyttöön Matadero Madrid -taidekeskuksessa sijaitsevan pysyvän Red Bull -musiikkimestan. Mukaan pyrki yli 4 000 hakijaa 93 eri maasta. Hakijoiden joukosta valittiin 60 osanottajaa, jotka kokoontuivat yhteen kahden viikon ajaksi.

Red Bull Racing

Red Bull Racing kaasuttaa maailman korkeimmalla kulkevaa (5 602 m) moottoriajoneuvoille soveltuvaa tietä pitkin

CASEY STONER VOITTAA MOTOGP:N MM-TITTELIN (2. MESTARUUS)

Mestari Stoner

Casey Stoner dominoi MotoGP:n MM-sarjaa kaudella 2011 voittaen 10 osakilpailua 17:stä ja jääden vain kerran palkintopallin ulkopuolelle. Stoner starttasi paalulta 12 kertaa ja vei nimiinsä 7 nopeinta kierrosta.

41. MAAILMANMESTARUUSTITTELI

BJÖRN DUNKERBECK

Täydellinen yhdistelmä aurinkoa, aaltoja ja tuulta tarjosi Turkin Alacatissa käydyssä PWA-mestaruussarjan osakilpailussa ihanteelliset olosuhteet sille, kun yksi purjelautailuhistorian mahtavimmista ikoneista palasi taas täyteen loistoonsa. 9. elokuuta 2011

Käy Dunkerbeckin nettisivuilla

SÉBASTIEN LOEBISTÄ TULEE KAIKKIEN AIKOJEN ENSIMMÄINEN KULJETTAJA, JOKA ON VOITTANUT 8 PERÄKKÄISTÄ RALLIN MM-TITTELIÄ

RED BULL FLYING BACH -EUROOPAN KIERTUE

Red Bull Flying Bach on kahden eri ääripäitä edustavan kulttuurin sekoitus, sillä siinä yhdistyvät klassinen musiikki ja breikkaus. Vuonna 2011 Red Bull Flying Bach valloitti Eurooppaa yli 50 loppuunmyydyllä show'llaan viidessä eri maassa (Saksa, Turkki, Tanska, Itävalta ja Sveitsi).

KAIKKIEN AIKOJEN NUORIN LPGA-VOITTAJA

Golffari Alexis Thompsonista tuli Navistar L.P.G.A. Classic -voittonsa myötä nuorin naisten LPGA-tourin osakilpailuvoittaja.

Red Bullille kolmoisvoitto Dakar-rallissa

SADAS JA ENSIMMÄINEN RED BULL FLUGTAG

Vuonna 1992 järjestetyn ensimmäisen Red Bull Flugtagin jälkeen tapahtuma on nähty 42 eri maassa. Vuonna 2011 järjestyksessään 100. Red Bull Flugtag järjestettiin Irlannin pääkaupungissa Dublinissa, ja tapahtuma vieraili myös ensimmäisen kerran Trinidad ja Tobagolla.

TOM CRUISAILEE

Tom Cruise ajaa Red Bull Racingin F1-autoa.

CARISSA MOORESTA SURFFAUKSEN MAAILMANMESTARI

Matka Red Bull BC One-kisaan

Red Bull BC One on maailman "suurin ja kaunein" B-boy -tapahtuma ja breikkauksen virallinen MM-mittelö. Se alkoi vuonna 2010 yhden tapahtuman voimin, ja vuonna 2011 Red Bull BC -häppeningejä oli jo 38. Vuoden 2011 maailmanfinaali järjestettiin Venäjällä, kuuluisassa sirkus Nikulinissa, eli Moskovan vanhassa sirkuksessa.

SEBASTIAN VETTEL JA RED BULL RACING VARMISTAVAT FORMULA YKKÖSTEN KULJETTAJIEN JA VALMISTAJIEN MESTARUUDEN

Sebastian Vettel nappasi vuoden 2011 kuljettajien maailmanmestaruuden viemällä kolmannen sijan Japanin GP:ssä. Hänestä tuli samalla kaikkien aikojen nuorin tuplamestari.

TONY CAIROLISTA MAAILMANMESTARI

Antonio Cairoli nappasi kolmannen MX1-tittelinsä vuonna 2011. Kun tämä lisätään hänen MX2-mestaruuksiinsa (2005 ja 2007), koossa on ennätys, joka nostaa miehen kaikkien aikojen suuruuksien joukkoon. Cairoli selätti alkukauden polvivammansa ja varmisti MM-kullan Saksan Gaildorfissa ajetussa Euroopan GP:ssä. Kyseinen osakilpailuvoitto oli hänen uransa 43.

Katso kaikki vuodet