2014

Uudenvuoden lupaus

Uudenvuoden lupaus -kampanja sai tuhannet ihmiset osallistumaan lupausten tekemiseen ja aloittamaan vuoden 2015 lennokkaasti.

Selaile ihmisten lupauksia

Marc Marques MotoGP maailmanmestari

Vuonna 2014 Marquez sinetöi toisen peräkkäisen MotoGP-maailmanmestaruutensa ennätyksellisellä 13. voitollaan yhden kauden aikana Valenciassa.

Lue lisää Marc Marquezista

Jessica Fox ja neljä maailmanmestaruutta yhden vuoden aikana

Australian Jessica Fox otti yhden vuoden aikana upeat voitot alle 23-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa Penrithissä C1- ja K1-luokissa ja jatkoi menestystään maailmanmestaruuskilpailuiden K1/C1- ja C1-luokkien voitoilla Deep Creekissä. Vasta 19-vuotiaasta naisesta tuli ensimmäinen urheilija, joka onnistui tuplavoittoihin kummassakin kilpailussa. "Voitto tuntuu uskomattomalta. Tiesin, että jos vain annan kaikken ja pystyn ylläpitämään vauhtini, on minulla mahdollisuudet jopa mitaleilla... voitto kummassakin kilpailussani... ei olisi voinut mennä paremmin," Fox sanoi.

Toni Cairolista kahdeksankertainen motocrossin maailmanmestari

Red Bull KTM -tehdastiimin Toni Cairoli voitti kahdeksannen motocrossin maailmanmestaruutensa Brasiliassa. Katso dokumentti "TC22 Toni Cairoli - the Movie" ja näe, miten Cairoli on noussut juuriltaan Sisiliasta motocrossin ykkösnimeksi, ja mitä uhrauksia ja päättäväisyyttä se on vaatinut.

Lue lisää Toni Cairolista

Fuschlin pääkonttorin käyttöönotto

Vuonna 2014 Red Bullin pääkonttori Fuschl Am Seen kylässä saatiin valmiiksi 14 pronssisen härän asennuksen myötä.

Formula 1 palasi Itävaltaan

Spielbergin F1-radan oltua kilpailukalenterista ulkona yli vuosikymmenen verran, Formula ykköset palasivat Itävaltaan ja Red Bull Ringille vuonna 2014.

Radan nettisivut

Daniel Ricciardon ensimmäinen F1-osakilpailuvoitto

Daniel otti ensimmäisen voittonsa Formula ykkösissä ensimmäisellä kaudellaan Infiniti Red Bull Racingin tiimissä ja valloitti myös MM-pisteissä kolmannen sijan kaudella 2014.

Lue lisää Daniel Ricciardosta

Red Bull Tag Am See with Cro

Kolme Cro-konserttia kolmessa eri maassa yhden täydellisen päivän aikana saman järven rannalla.

Katso kohokohdat

Red Bull Cliff Diving World Series

Red Bull oli historian ensimmäinen brändi, joka järjesti urheilutapahtuman Kuuban saarella.

Red Bull Cliff Diving nettisivut

Wings for Life World Run

Historian ensimmäinen Wings for Life World Run käynnisti maailmanlaajuisen liikkeen Wings for Life-säätiön ja selkäydivaurioiden parantamista edesauttavan tutkimuksen tueksi. Wings for Life World Run on ainoa maailmanlaajuinen urheilukilpailu, joka järjestetään jokaisella mantereella tismalleen samaan aikaan. Vuonna 2014 kilpailu juostiin 34 paikassa ja 32 eri maassa. Se on ainoa kilpailu, jossa maalilinja jahtaa juoksijaa, ja jossa kilpailijat juoksevat toisiaan vastaan samaan aikaan eri kilpailupaikoissa. Viimeinen juoksija, jonka Catcher Car saavuttaa on koko maailmanlaajuisen kilpailun voittaja. Kilpailu juostaan niiden vuoksi, jotka eivät itse pysty juoksemaan. 100 % osallistumismaksuista lahjoitetaan Wings for Live Spinal Cord Research Founadionin toimintaan.

Liity osaksi tapahtumaa

Pharrellin Google+ Hangout

Lukuisia palkintoja voittanut Pharrel Williams isännöi Google+ Hangout -sessiota Red Bull Studioilla Los Angelesissa lähes kahden tunnun ajan ja esitteli hänen uutta (toista) sooloalbumiaan, joka kantaa nimeä G I R L.

Katso koko Google+ Hangout täällä

Red Bull Amaphiko

Ensimmäinen Red Bull Amaphiko -akatemia järjestettiin Sowetossa, Etelä-Afrikassa, huhtikuussa 2014. Kymmenen päivän aikana paikalliset ja kansainväliset asiantuntijat mentoroivat ja inspiroivat nuoria sosiaalisen median yrittäjiä, jotka hyödyntävät luovuutta ja energiaa saadakseen aikaan positiivisia muutoksia omissa yhteisöissä.

Red Bull Amaphiko nettisivut

Katso kaikki vuodet