Keskitetty tuotanto

Säästää luonnonvaroja lyhyiden välimatkojen ansiosta

Sen lisäksi että 80 % käyttämästämme energiasta saadaan uusiutuvista luonnonvaroista, tuotantolaitoksemme toimii niin sanotun keskitetyn tuotannon periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että tölkkimme valmistetaan ja täytetään samassa paikassa, ja se auttaa meitä säästämään monia kuljetuskilometrejä. Hiilijalanjälkemme pienenee huomattavasti, koska meidän ei tarvitse kuljettaa tyhjiä tölkkejä muualla sijaitsevaan tehtaaseen täytettäviksi!

Keskitetty tuotanto vähentää CO2-päästöjä 14 845 tonnilla joka vuosi.

Mitä keskitetty tuotanto tarkoittaa numeroina?

Noin 5,2 miljardia tölkkiä vuosittain tarvitsee kuljetusta vasta kun ne ovat valmiita lähtemään tuotantolaitoksesta lopulliseen päämääräänsä. Tämä vähentää päästöjä noin 26 300:n 614 kilometrin mittaisen rekkamatkan verran, eli yhteensä yli 16,2 miljoonan kilometrin edestä joka vuosi. 

Keskitetty tuotanto vähentää vuosittaisia CO2-päästöjä yli 14 845 tonnilla. 

Yksi tuotantokeskus palvelee koko maailmaa

Red Bullin Keski-Euroopassa sijaitseva tuotantokeskus on hyödyllinen monin eri tavoin:

Edistyksellisen tuotantoprosessin ja korkealaatuisten ainesosien – kuten paikallisen alppiveden – ansiosta Red Bull takaa, että kaikkialla maailmassa saadaan nauttia laadultaan samanlaista, ensiluokkaista tuotetta. 

Uudet, tehokkuutta parantavat ja luonnonvarojen säästämistä edistävät tekniikat voidaan ottaa käyttöön ilman viiveitä. 

Tuotantoon käytettävä energia tulee lähialueelta. Noin 80 % saadaan uusiutuvista energianlähteistä, ja pyrimme kasvattamaan tätä lukua kaikin mahdollisin keinoin. 

Takaisin elinkaareen

Tutustu maailmaan tölkin takana