Red Bull -tölkit

kevyitä ja täysin kierrätettäviä

Red Bull on tehnyt tietoisen valinnan käyttäessään alumiinisia tölkkejä. Nykyään Red Bull -tölkit painavat merkittävästi vähemmän kuin vielä joitakin vuosia sitten, mikä säästää kalliarvoisia raaka-aineita. Kerätyt tölkit voidaan kierrättää yhä uudelleen laadusta tinkimättä.

  • 100 % kierrätettävä

Tölkistä saa energiaa

Kaikki tölkit ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä: kun ne kerätään talteen ja viedään kierrätyslaitoksiin, alumiinia ei mene hukkaan grammaakaan. Tölkit voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen lukemattomia kertoja laadusta tinkimättä. Kierrätetyn alumiinin käyttö säästää 95 % energiaa uuden alumiinin käyttöön verrattuna.

Nykyään Red Bull -tölkit painavat merkittävästi vähemmän kuin joitakin vuosia sitten. Jatkuvasti keveneveillä tölkeillä on merkitystä: mitä vähemmän alumiinia tölkin valmistuksessa käytetään, sitä pienempi hiilijalanjälki syntyy.

Jokaisella tölkillä on väliä

Tölkki on maailman kierrätetyin juomapakkaus. Tämä on tietysti mahdollista vain, jos tölkit kerätään ja käytetään uudelleen. Jos tölkki päätyy roskaamaan luontoa, sen kierrätyspotentiaali jää tietenkin hyödyntämättä. Valitettavasti roskaaminen on joillakin alueilla yhä ongelma. Varmistamalla, että tölkki päätyy jäte- tai kierrätysastiaan, autat osaltasi pitämään luonnon turmeltumattomana, vähentämään energiankulutusta ja luonnonvarojen tuhlausta sekä edistät kierrätystä. Jos maassasi on alumiininkierrätysjärjestelmä, hävitäthän tölkkisi asianmukaisesti sen kautta. 

Red Bull UK esimerkiksi tukee Every Can Counts -organisaatiota, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä kierrättämään tölkkinsä ja myös tekemään kierrättämisen mahdolliseksi.  Yhteistyö Every Can Counts -organisaation kanssa antaa Red Bullille tilaisuuden osoittaa suoraa tukea ja edistää  tölkkien kierrätystä kuluttajiemme sekä laajemman yleisön keskuudessa.

Takaisin elinkaareen

Tutustu maailmaan tölkin takana