Miten ja milloin Red Bull -energiajuomaa tulisi nauttia urheilusuoritusten aikana?

Red Bull -energiajuoman käyttäminen urheiltaessa vaihtelee urheilijan ja urheilulajin mukaan. Red Bull -energiajuomaa voidaan nauttia ennen urheilua, sen aikana tai jälkeen.

Red Bull -energiajuoma on funktionaalinen tuote.  Sitä ei ole suunniteltu kehon nesteyttämiseen. Kuntoilun lomassa tulisikin nauttia Red Bull -energiajuoman lisäksi myös vettä.

Urheilijat ympäri maailmaa antavat arvoa Red Bull -energiajuomalle:

"Minun lajissani ei käytetä mitään välineitä. Mielen ja kehon välillä tulee olla täydellinen yhteys. Red Bull -energiajuoma auttaa minua saavuttamaan tuon yhteyden, jotta pystyn parhaimpaan mahdolliseen suoritukseen niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin."
Orlando Duque (Cliff Diving, eli kalliohyppy, Kolumbia)
"Käytän Red Bull -energiajuomaa ennen ajamista. Se antaa minulle mitä tarvitsen silloin kun alan tosissaan olla äärirajoilla."
Dani Pedrosa (MotoGP, Espanja)
"Juon Red Bullia puoli tuntia ennen jokaista kisaa ja aina kun minua väsyttää. Red Bull -energiajuoma antaa minulle tarvitsemaani lisäbuustin!"
Lindsey Vonn (alppihiihto, USA)
"Minulla on kisojen aikana tapana sekoittaa pyörän juomapulloon Red Bull -energiajuomaa ja vähän vettä, jotta juoma hiukan laimenee. Kilpailen usein kuumissa olosuhteissa, ja silloin on tärkeää pitää nesteytys maksimissa ja jaksaa jatkaa."
Courtney Atkinson (triathlon, Australia)
"Red Bull -energiajuoma on maailman paras toveri. Juon yleensä kylmän tölkillisen aina kovien treenien jälkeen täyttääkseni energiavarastot uudelleen. Kisojen aikana juon yhden tölkin säännöllisesti, aina pari minuuttia ennen starttia, jotta saisin päälle oikean vireen."
Elias Ambühl (vapaahiihto, Sveitsi)